Google Nest producten

Nest learning thermostat domotica

De domotica producten van Google Nest

Google Nest is nu een aantal jaar actief met het maken van domotica systemen. Ze hebben inmiddels een breed assortiment aan producten beschikbaar gesteld. Nest is in het begin erg populair geworden met de Nest Learning Thermostat. De zelflerende thermostaat houdt bij wanneer je thuis bent, wanneer je naar bed gaat, wanneer je weer wakker wordt en vervolgens weer vertrekt naar het werk. Door dit allemaal te registreren kan de thermostaat jouw huis op het juiste moment op de gewenste temperatuur krijgen. Dit scheelt enorm veel energiekosten en je komt altijd thuis in een lekker warm huis.

Nest Cam Indoor

Nest Cam Indoor

Inmiddels kan de thermostaat samenwerken met vele andere producten uit het assortiment. Neem nou bijvoorbeeld de IP camera van Nest. Met de Nest Cam Indoor kun je vanaf elke locatie in de gaten houden wat er bij je thuis gebeurd. Liggen de kinderen al op bed? Staat het eten al klaar? Wie heeft de vuilnisbak deze keer door de kamer gegooid: was het Bello de hond of is er ingebroken in huis?


Nest Cam Outdoor

Nest Cam Outdoor

Mocht er ingebroken zijn, dan kun je met de Nest Cam Outdoor precies zien waar ze naar binnen zijn gegaan en hopelijk ook hoe ze eruit zagen. Hiermee kan de politie de indringers snel oppakken!

Nest Protect Brandmelder

Google Nest Protect brandmelder

Om in het veiligheidskader te blijven heeft Nest ook brandmelders ontwikkeld. Wanneer er rook wordt gedetecteerd of koolmonoxide aanwezig is in de ruimte krijg je van de Nest Protect brandmelder direct een melding op je smartphone of iPad. In de melding wordt vermeld wat er precies aan de hand is en op welke blek de rook gedetecteerd is. Vervolgens kun je met de Indoor Cam zien wat er aan de hand is en of je direct hulp moet inschakelen.

Google Nest Hub Charcoal

Beheer al je slimme apparaten in huis met behulp van de Google Nest Hub Charcoal. De hub werkt op basis van een touchscreen of via spraak. Op de hub kun je onder andere foto’s bekijken, muziek luisteren en de assistent raadplegen voor lekkere recepten, video’s of routebeschrijvingen.

 

Meer informatie over Google Nest domotica producten

Op de onderstaande pagina’s kun je uitgebreide informatie vinden over elk product:

Google Nest Hub Charcoal
Google Nest Learning Thermostat
Google Nest Cam Indoor
Google Nest Cam Outdoor
Google Nest Protect Brandmelder