Google Nest Hub Charcoal

Heb controle over al je apparaten

Bestuur al je apparaten met behulp van één scherm of enkel door het gebruik van je eigen stem. Met de Google Nest Hub kun je meer dan vijfduizend smartapparaten, zoals lampen, tv’s en camera’s van meer dan vierhonderd merken bedienen. Plaats je Nest Hub op een centrale plaats in je huis, zodat iedereen er gebruik van kan maken

Kijk naar de mooiste via Google Photos

Naast het ideale besturingssysteem voor al je apparaten, is het ook een van de meest geavanceerde digitale fotolijsten. Zo kun je aan Google Assistant vragen om de foto’s van je laatste reis naar Frankrijk te tonen en bekijk je de mooiste foto’s met ‘Recente hoogtepunten’. Daarnaast maakt de Nest Hub gebruik van Ambient-EQ. Hiermee neemt Google Nest Hub het licht en de kleur in je kamer waar, waardoor de foto’s uitstekend passen in je huis.

Luister naar de beste muziekservices

Niet alleen beeld, maar ook geluid wordt een beleving met Google Nest Hub. Speel nummers en video’s af met een kraakhelder geluid en wanneer gewenst met fantastische klanken via een full-range speaker. De Nest Hub werkt met YouTube, YouTube Music, Spotify, Pandora, iHeartRadio en meer. 

google-nest-hub-spotify
Bron: www.the-ambient.com

Vraag het aan de Assistent

Ontvang van Google Assistant de hele dag hulp door te vragen naar receptenvideo’s via Youtube, routebeschrijvingen en meer. Het is ook mogelijk om persoonlijke routines toe te voegen, waardoor je met ‘Hey Google, goedemorgen’ onder andere ziet wat je afspraken zijn en informatie krijgt over woon-werkverkeer.

Wat heb ik nodig om gebruik te kunnen maken van Google Nest Hub?

Voor de Google Nest Hub moet je beschikken over een Google account, een werkend wifi-netwerk en een geschikt mobiel apparaat wat draait op Android of iOS. Meer informatie over de minimale systeemvereisten vind je op g.co/home/req.

Een Google Nest Hub bestellen?

Wil jij altijd toegang hebben tot alle smartapparaten en apps, enkel door het te vragen?
Bestel dan nu de Google Nest Hub in de kleur antraciet of grijs.